FND's Cattery

Kittens For Sale Malaysia

In The Beginning

Disini saya ingin menceritakan bagaimana saya boleh end up menjadi penternak kucing … pada mulanya saya hanya meminati kucing.. sangat meminati kucing. Lebih2 lagi yang berbulu panjang dan lebat. Sehinggalah pada suatu hari saya diberikan peluang untuk menjaga seekor kucing yg saya panggil Bolly. Dia jantan dan sangat manja. suka tidor kat lengan saya.. Selang beberapa bulan pula saya telah di berikan seekor lagi kucing betina dari baka yang sama yang diberi nama Nana. dan dari situ laa bermulanya pengalaman saya menjaga kucing dan menjadi penternak kucing. Dalam gambar kat bawah tuh laa gambar Bolly kesayangan saya. Bukan dari baka flat face tapi birman campuran. Anak2 Bolly nih sihat2 belaka. Kadang2 tuh sampai beranak tujuh. Lain kali saya akan cerita pasal anak2 Bolly pulak..

Advertisements

January 3, 2009 - Posted by | Uncategorized

7 Comments »

  1. nak tanye sikit.. awak ada jual kucing kan…?

    Comment by reen79 | January 7, 2009 | Reply

  2. saya nak tahu camne nak tgk kucing awak..? and berapa harga? nanti ley emel saya tak.

    Comment by reen79 | January 7, 2009 | Reply

  3. kucing nih spesis ape ek..? comelnye… suka tgk belang kat kaki dia tuh..

    Comment by nad | February 3, 2009 | Reply

  4. saya nak tanye pasal kucing boleh tak

    Comment by nad | February 3, 2009 | Reply

  5. amboi ensem nya bapak kucing nih… nak beli yang ni boleh tak

    Comment by emet | March 4, 2009 | Reply

  6. nak tanya ada buat studding service x. boleh x kalau nak kahwinkan female saya dengan bolly. agak2 bolly setuju x ?

    Comment by oleo | September 11, 2009 | Reply

    • stud service.? awak dok mane. memang saya ade buat stud service. tapi kena bagi female tuh galak dulu baru boleh… apa2 pun contact saya kat email ok

      Comment by shukri effendi | October 1, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: