FND's Cattery

Kittens For Sale Malaysia

Zorro & Oren

Lagi anak Bolly dengan Tiara.. nama Zorro ngan Oren tuh kami yang bagi tapi rasanya owner baru bagi nama lain kot. Owner baru diorang nama Encik Zul. Masa amik diorang hari tuh dia bawak anak2 dia sekali sorang pompuan sorang lelaki. Bukan main seronok diorang bila tengok kucing punya banyak. Semua diorang nak peluk. Pastuh bila tgk Zorro ngan Oren tak sabar nak main, hish hish hish… budak2 laa katakan. Tapi memang best deal ngan Encik Zul nih. Janji mesti tepat punya. Agak2 mana satu Zorro mana satu Oren

Advertisements

April 21, 2009 - Posted by | Uncategorized

5 Comments »

  1. cute2nye diorang nih… tapi sayang dah ada org beli .

    Comment by nicky | April 25, 2009 | Reply

  2. pandai laa diorang pose….

    Comment by didie | May 6, 2009 | Reply

  3. lorrr dah ade org beli ke.. sayangnye …. saya nak kalau ade lagi boleh..?

    Comment by gee1909 | May 12, 2009 | Reply

  4. saya berminat nak beli kucing jenis exotic…dulu ade sekor tapi baru mati sakit tua…saya nak jantan tak kira anak kucing atau bapak kucing….

    Comment by nurfarah balkish abdullah | August 27, 2009 | Reply

    • exotic takder lagi.. tapi memang i nak cari pun exotic for my collection.. but kalau i ade nanti i’ll let u know

      Comment by shukri effendi | August 27, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: