FND's Cattery

Kittens For Sale Malaysia

Princess Bunting Lagi

Active sungguh production si Bolly ni. Lepas Nana, Tiara pulak… dua hari lepas baru kami sedar yang Tiara ni dah mengandung lagi. Agak2nya berapa pulak laa anak dia kali nih. Tapi Tiara nih selalu beranak tak banyak. Hmm entahlaa kan.. Kalau dah rezeki sapa nak tahu.. Anak2 si Tiara nih selalu keluar macam2 kaler. Kalau nak tengok anak2 dia yang lepas klik kat sini dan sini. So kali nih kalau ada sapa2 yang berminat nak booking anak Tiara nih boleh laa contact saya k.

Ps : Sape yang berminat nak beli kitten klik sini

Tiara tgh dok excited tunggu anak dia

Tiara tgh dok excited tunggu anak dia

Advertisements

July 4, 2009 - Posted by | Uncategorized

3 Comments »

  1. alahai comeynya…. nak tanya sikit klu nak booking camna ek..? email kat saya k

    Comment by julia | July 4, 2009 | Reply

  2. encik fendi.. saya teringin jugak nak beli tapi saya nak tgk dulu boleh kan…?

    Comment by emet | July 4, 2009 | Reply

  3. a’kum en fendi…saya mmg berminat sgt nak bela kucing…kalau nak booking camne pulak?? saya kalu boleh nak kitten putih, female..

    Comment by laili | July 15, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: