FND's Cattery

Kittens For Sale Malaysia

New Members Of Our Family

Last week kitorang pergi KL atas urusan peribadi. After few days kitorang terfikir nak pergi tgk barang kucing nak bawak balik such as pasir and makanan diorang sebab kat kl tuh murah sket harga nyer. Alih2 kitaorang terpikat kat sekor kucing ni dari baka himalayan flat face… comel sungguh very active, jantan. Saiz agak besar macam dah 9 bulan. Tapi kata tuan punya kedai baru 4 bulan. Bila tuan punya kedai nampak kitorang asyik dok tgk kucing dia ja apa lagi, dia pun cakap ok takpe bawak dia keluar sangkar bagi main2. Apa lagi si kucing ni pun bukan main lagi lari sana sini. Slow talk punya slow talk last2 tuan punya kedai pun setuju kasi kurang, baikpunya best price. So tanpa cakap banyak kami pun bayar deposit dulu then kitorang balik dulu. Pastu on the way nak balik tuh terpikir plak nak tgk kucing lain, so dalam kepala nih dok pikir apa kata kita cari lagi flat face. Cari punya cari dapat laa lagi dua ekor. so semua tiga ekor. Dua jantan sekor betina. yang betina tuh kesian sket usia dah 2 tahun tapi tuan dia dok pukul2 dia sampai trauma kitorang tengok. Kesian punya pasal kitaorang amik jugak laaa. So inilah dia gambar diorang. Nanti bila diorang dah ada anak nanti kitorang letak kat kittens available. So jangan lupa check ok.

Yang ni nama dia Ricco

Yang ni nama dia Ricco

RiccoSi Ricco ni Baru 4 bulan tapi badan saiz besaq. Dia dari baka Himalayan. Mak Bapak katanya import tapi tak tau plak kenapa dia takde cert. Tapi takpe laa dah murah kan. Kalau ada cert mesti harga dah melambung sampai lebih dari 3k

Yang ni nama Doddy

Yang ni nama Doddy

 Doddy ni dari baka persian. Mak bapak dia pure persian tapi takde cert. So dia pun takde laaa cert.

Yang ni nama Melody

Yang ni nama Melody

Sama jugak dengan si Melody nih. Dari baka pure persian tapi takde cert jugak. Kitorang pun tak kisah takde cert. Bukan taknak yang ada cert tapi maybe lain kali kot. Bile dah ade jodoh nanti ade la tuh.

Advertisements

August 2, 2009 Posted by | Uncategorized | Leave a comment